http://detailingstorebg.com/
Сайта е създаден с информационна цел, за да запознае повече хора с детайлинга. В него ще откриете полезни съвети за това как правилно да се грижите за автомобила си, като цялата информация е споделена от професионален детайлър от студиото Exterior Car Detailing!

За допълнителна информация и дискусии относно ползването на автокозметичните продукти, можете да посетите форума за детайлинг - Detailing Forum!

Ако желаете да закупите висококачествени автокозметични препарати, посетете - Detailing Store BG!

Можете да се свържете с Exterior Car Detailing на exteriorcardetailing@hotmail.com

В България малко хора работят професионално като детайлъри. Бъдете внимателни на кого се доверявате, защото повечето от вас се ръководят по цената и обикновено остават разочаровани, а пребоядисването е много по-скъпа услуга. 
Правилно обработеният автомобил ще ви изненада със своя искрящ блясък и огледална повърхност, а при правилна поддръжка ще ви радва дълго време. Процедурата е трудоемка и изисква време, но за сметка на това  резултатите са впечатляващи. 
Естествено не всички дефекти могат да бъдат отстранени, но болшинството от хората не знаят, кой детайл е за боя и кой може да бъде спасен.

Ние от Exterior Car Detailing ви препоръчваме нашият доверен оторизиран детайлинг център, където ще бъдете сигурни, че автомобила се обработва по най-високите стандарти и с най-висококачествената автокозметика за целта! 

Нашият оторизиран детайлинг център се намира в гр. Свищов! 

Истинският детайлър ще ви помогне да погледнете на автомобила с други очи, доверявайки ни се вашият автомобил ще бъде преобразен, а блясъка съхранен!

Можете да се свържете с GS Performance Car Detailing на  gsperformance@abv.bg