Какво включва едно професионално пастиране!

1. Почистване на лака от налепи асфалт, смоли от дървета и други такива, посредством  "Detailing Clay Bar".
2. Премахване на по-дълбоките драскотини върху лака последвано от пастиране, полиране и полагане на слой защитна вакса или сийлънт. 
3. Обработка на всички външни пластмасови, гумени и хромирани детайли, с професионални почистващи, придаващи блясък и подхранващи повърхността препарати.
4. Почистване на джантите и запечатване на повърхността им с вакса, съдържаща голямо количество карнауба, с цел предпазване от замърсяване, а така се подхранва и лаковото им покритие(ако нямат такова повърхността се обработва с препарат за алуминий).
5.
 Обработка на  гумите,  възвръщайки им първоначалният блясък и дълбок черен цвят + UV защита против стареене.
6. Полиране на поликарбонатните фарове и стопове + поставяне на специално защитно перманентно покритие. Така се  подобрява прозрачността им и се премахва матовия ефект. 
7. Почистване на стъклата отвън със специален препарат, като се премахват всички омазнявания и петна по тях, с което се подобрява отперлващия ефект на водата.

* За да сте сигурни, че вашият автомобил ще запази безупречният си блясък за по-дълго време използвайте висококачествена автокозметика за поддръжката му! Можете да и я набавите от най-големият доставчик на качествена автокозметика в България - Detailing Store BG!


Добавената от вас притурка не е валидна