Вашият автомобил е подложен на атмосферни влияния веднага след напускане на магазина. Външните фактори, като слънчевите лъчи, дъжд, сняг захабяват лаковото покритие на колата ви и на нейната боя. Неминуемо по лака се натрупват драскотини от некачествено измиване, подсушаване, от надрасквания при допир с други повърхности, особено, когато колата е покрита с прах. И така с течение на времето колата придобива дразнещ матов или издраскан вид. Тогава вие търсите начини да я преобразите така, както е изглеждала, когато сте я купили, а дори и по-добре! 

Начина за заличаване на тези драскотини и изчистване на матиралата повърхност на лака, до получаване на перфектен блясък е професионално пастиране, полиране и запечатване на вашият автомобил.

Как действат процесите?

* При пастирането се обработва повърхността  с професионални препарати в зависимост от нейното захабяване, за да се премахне издраскания горен пласт на лака, чрез този процес дефектите на лаковото покритие се премахват трайно, също така с него се премахват и всички мръсотии натрупали се по повърхността на лака с течение на времето, които не могат да се отстранят само с измиване на автомобила 
* След това чрез полирането до такава степен се изглаждат всички останали дефекти по лака, че повърхността придобива перфектен гланц, заради който трудно се закрепя мръсотия върху лака, а попаднала и натрупала се такава се отмива много лесно.

* Накрая за да бъде съхранен този блясък и гланц за максимален период и да се предпази лака(боята) от стареене се нанася вакса, която действа като щит от всички изброени в началото от мен фактори.
Това е съставка извлечена от листата на бразилско дърво, което е единствено по рода си, тя е натурална и безвредна за околната среда и най вече, безвредна за лака(боята) на вашият автомобил.

Не е задължително пребоядисване на детайл или цяла кола(което е доста скъпо), ако има начин да се оправи с пастиране или полиране!
Трайността на извършените процедури(пастиране, полиране и ваксиране) е според това, как след това пазите вашият автомобил и как се грижите за него. Ето, защо в другите  страници на сайта ми има информация, за това как да се грижите за лака, за да запазите блясъка по-дълго време!
ВАЖНО: 
* Процедурите по пастирането може да прилагат поне два пъти годишно, като подходящото време за това са началото на пролетта или на лятото и съответно началото на есента или преди зимата. 


Може да пастирате винаги, когато автомобила има нужда от това и в различно време от горепосоченото, преценката е ваша. 
В първия случай за да се радвате на блясъка на автомобила ви, в тези хубави слънчеви дни, без притеснения от вредните влияния на слънцето върху лака, а във втория, за да предпазите лака от пагубното въздействие на дъждовете, снега и съпровождащата луга, която се хвърля по улиците.

* Погрешно е схващането, че  честото полиране е вредно за лака, то не отнема слой от повърхността на лаковото покритие, а само го излъсква, затова може да се полира всеки месец.
* Ваксата, като щит, може да се поставя дори всяка седмица. Препоръчително е от 1 до 3 месеца интервал при нанасяне!


Добавената от вас притурка не е валидна